Преди / след: двустаен апартамент от 42 м²

Преди / след: двустаен апартамент от 42 м²


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

За да оптимизират повърхността на този бивш апартамент от 42 м², собствениците се обадиха на Estelle Chevallier и Philippe Carillo от фирмата за интериорни дизайнери Créateurs d'Intérieur. Пространството е изцяло преработено, а декорацията се модернизира благодарение на съюза на бяло и жълто.

Подредбата

преди: Входът води директно до дял и коридор, който изяжда пространството. Кухнята е ограничена до ъгъл на хола.
след: Преградите са препозиционирани, за да позволят влизане в приемственост с жилищното пространство. Кухнята е преместена, за да заема цял участък от стената. Банята сега е прикрепена към спалнята и отделена от тоалетната.

Дневната

преди: Стената е трудна за използване поради осъдения комин. Облицовката придава старомоден вид на помещението, което изглежда тъмно.
след: Подът е покрит с лек дъбов паркет, а френският таван е боядисан в бяло, за да внесе яснота в стаята. Стената на старата камина отстъпва място на библиотека по поръчка и интегрирана камина за биоетанол.

Кухнята

преди: Кухнята е ограничена до ъгъл на хола, разделен с половин дял. Малка и тъмна, тя не е нито практична, нито удобна за потребителя.
след: Кухнята е преместена, за да заеме цял участък от стена. Мебелите бяха направени да се мерят с врати без дръжки, в бял и сив сатенен лак. Ивица от вградени в мебелите светодиоди подчертава обема на цялото и създава индиректно осветление. Мивката е залепена по плана, за да я направи по-дискретна.

Входът

преди: входът води до много неудобен дълъг коридор, който води до всички стаи. Пространството изобщо не е оптимизирано.
след: дяловете са преместени, за да увеличат максимално пространство. Сега входът обслужва спалнята, банята и тоалетната и се простира до хола. Книжно шкафче в стената оптимизира пространството за съхранение. На тавана жълта ивица носи нотка на цвят в хармония с мебелите и избраните материали.
Фирмата за интериорни дизайнери Créateurs d'Intérieur също присъства в Лион, Марсилия, Екс ан Прованс, Монпелие, Ним, Тулуза и Нант.


Коментари:

  1. Jubar

    Преди мислех по различен начин, благодаря за информацията.

  2. Rohan

    Съжалявам, и аз искам да изкажа мнението.

  3. Hisham

    Браво, мисълта ти е гениална

  4. Maushakar

    Zer good I put 5 points.

  5. Hakizimana

    Ако се интересувате, пишете на пощата :)

  6. Willamar

    Can we clarify it?



Напишете съобщение